Cypher HQ Danskamp 2023

Het tofste urban danskamp van Den Bosch is terug! Een tweedaags danskamp vol diverse workshops, activiteiten voor jong en oud.

Dit jaar zal het danskamp verspreidt worden over een totaal van 2 dagen, namelijk 21 en 22 augustus 2023. Elke dag zal bestaan uit 3 dagdelen, waarvan het eerste gedeelte van de dag in het teken zal staan van dans.

Workshop docenten uit de hiphop cultuur geven workshops in diverse stijlen, onderverdeeld in beginners en gevorderden. Zo blijft het leuk voor zowel jongeren met een leeftijd tussen 8 t/m 12 jaar, maar ook 12 t/m 18 jaar. Daarnaast zullen ook minder conventionele stijlen worden aangeboden. Zodat er kennis en ervaringen uit een andere cultuur gedeeld wordt!

In het middagdeel zal vooral focus worden gelegd op spelactiviteiten voor jong en oud. Dans is hier niet meer het centrale middelpunt, dus zal het middagdeel aantrekkelijk zijn voor een breder publiek met uiteenlopende leeftijdscategorieën.

Het avondprogramma zal bestaan uit een minder vermoeiende activiteit. Er zal aandacht worden besteedt aan de nevenactiviteiten van de hiphop cultuur buiten de sport- en spel elementen. Om zodanig de reeds bestaande leden, maar ook nieuwe deelnemers bloot te stellen aan de vele mogelijkheden tot ontwikkeling binnen de hiphop cultuur.

Wanneer?
21 & 22 augustus 2023

Hoe laat?
08:30 – 20:30

Waar?
Cypher HQ Verkadefabriek
Tramkade 26 Buitendijk
5211VB, Den Bosch

Tickets
Dagtickets: €40,00 (exclusief servicekosten)
Totaalpakket: €80,00 (exclusief servicekosten)

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-danskamp-2023-637172258377

Wat en wie?
Docenten en activiteiten worden gedurende de komende weken bekend gemaakt.
Hou vooral onze socials, website en nieuwsbrief in de gaten.

Korting?
De komende weken zullen wij ook diverse acties opstarten, waarmee je tot 10% korting kunt krijgen op je tickets. Hou ook hiervoor onze socials, website en nieuwsbrief goed in de gaten!

Vragen?
Er staan al vele vragen beantwoord op de ticketservice. Wanneer je er niet uitkomt, kun je altijd even contact opnemen met: macacinho@cypherhq.nl

Hopelijk zien wij jullie verschijnen tijdens het danskamp!


Team Cypher HQ
Tramkade 26
5211VB, Den Bosch
Web: www.cypherhq.nl
Mail: info@cypherhq.nl
Socials: @cypher.hq


Dagindeling

Maandag
Maandag starten we het danskamp al lekker vroeg! Ouders kunnen hun kroost afzetten om 08:30h. aan de kade. Zij zullen opgevangen worden bij Cypher HQ, om vervolgens in groepen verdeeld te worden voor de workshops. Er zullen 2 workshops plaatsvinden in diverse dansstijlen, waarna er na ongeveer een uur doorgewisseld zal worden. Tussendoor krijgen alle deelnemers natuurlijk even de tijd om wat te drinken en te snacken. Na de workshops zal er door Cypher HQ een lunch worden verzorgd voor alle deelnemers. Wanneer iedereen klaar is met lunchen, zal het middagprogramma van start gaan. Het middagprogramma op maandag staat geheel in het teken van diverse toffe sport- en spel activiteiten. Aan het eind van de middag zal er gezamenlijk een avondmaal worden genuttigd. Ook heeft het danskamp ditmaal een avond programma. Het avond programma zal minder intensief zijn, zodat iedereen alvast bij kan komen voor de volgende dag. Om 20:30h. mogen de ouders hun kinderen weer op komen halen aan de kade

Dinsdag
Ook dinsdag start de inloop om 08:30h. aan de kade. Alle deelnemers zullen opgevangen worden bij Cypher HQ, om vervolgens in groepen verdeeld te worden voor de tweede reeksworkshops. Er zullen 2 workshops plaatsvinden in diverse dansstijlen, waarna er na ongeveer een uur doorgewisseld zal worden. Tussendoor krijgen alle deelnemers natuurlijk even de tijd om wat te drinken en te snacken. Na de workshops zal er door Cypher HQ een lunch worden verzorgd voor alle deelnemers. Wanneer iedereen klaar is met lunchen, zal het middagprogramma van start gaan. Wanneer de deelnemers in nieuwe groepen zijn verdeeld, zal er een groepsactiviteit plaatsvinden, waarbij de deelnemers een voorbereidende opdracht krijgen voor in de avond. Aan het eind van de middag zal er gezamenlijk een avondmaal worden genuttigd. Na het avondmaal krijgt iedereen de tijd om de opdracht van de middag af te ronden. Als afsluiter zullen in de avond alle groepsopdrachten worden gepresenteerd aan vrienden en familie.